14 Ekim 2014 Salı

ESSİ GÜZELLİK MERKEZİ #makyajsızcıkmamabi BLOGGER ETKİNLİĞİ

DİKKAT: BU YAZININ DEVAMI SİZLER İÇİN BİR SÜRPRİZ İÇERMEKTEDİR

Geçtiğimiz Pazar günü @dilaranınblogu ve @ceyhenk ortak yapımı bir etkinlikteydim. Herşeyin özenle düşünüldüğünü, evimizden özel araçlarla alınacağımızı duyduğum an anladım ve hazırlıklar başladı. #makyajsızcikmamabi taginin hakkını vermeliydik :)

Pazar günleri gömlek giymeyi pek sevmesem de özenmek lazım ;) Gömlek- KOTON (geçen sezon)    Pantolon- ZARA    Ayakkabı- @pelininayakkabıları   instagramdan takip edenler çantayı sormuşlardı o da KOTON (geçen sezon)
MAKYAJ
The BALM- nude tude far paleti
M.A.C- Studio Fix Fluid NC 20 fondöten
YOUNG BLOOD- Bistro ruj
The BALM- schwing liquid eye liner
ESTEE LAUDER- double wear kapatıcı
ESTEE LAUDER- sumptuous volume mascara
M.A.C- deep brunette kaş kalemi

Bu detaylardan sonra ESSİ GÜZELLİK MERKEZİ Narlıdere Kliniğine gittik. Kapıdan girişte bizi gerçekten güler yüzle karşılayan insanlar, gelişimiz için özenle hazırlanmış bir klinik bizi bekliyordu.
Dilara ve Ebru da süslemelerden, sponsorlara herşeyi en ince ayrıntısına kadar özenle düşünmüşler. Buarada @denolook el yapımı çantama bayıldığımı itiraf etmem gerek. Fotoğrafları aşağıya bırakıyorum ;) Merak edenleriniz için instagramda #makyajsizcikmamabi etiketli fotolara bakmanızı tavsiye ederim ;)

ESSİ Güzellik, hem estesiyenlik eğitimi alabileceğiniz, hem de cilt bakımı- epilasyon- selülit tedavisi- masaj- zayıflama- anti ageing- hatta dövme sildirme hizmetlerini bulabileceğiniz bir klinik. Ayrıntılı bilgi: http://www.essiguzellik.com
Her birimize çekilişle belirleyeceğimiz bir hizmet sunuldu. Ben AYAK DETOXunu çektim. Ve şimdi benim adımı vererek kliniğe gittiğiniz anda siz de AYAK DETOXu yaptırmak isterseniz, %10 indirim hakkınız var :)
 
Kimler vardı kısmına gelirsek; fotoğraf sırasıyla
@melodininmakyajı-@itsbusesu-@wakeupthenmakeup- Aylin Hanım @dilaraninblogu-@ceyhenk-@gsbnc-@makyajbox ve ben :)

 Ayrıca sizler için bir sürprimiz de var ;)
 ücretsiz CİLT BAKIMI yaptırmak isterseniz, blogumu ve instagramdan @flycyln @essiguzellik hesaplarını takip ederek, çekilişe katılabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi instagram hesabımda sizleri bekliyor. 
SONUÇ: 20.10.2014 tarihinde instagramdaki çekiliş görselimin altında açıklanacaktır.

Ayak Detoksu işlemi; vücudunuza gönderilen iyonların, su ile birleşmesi sonucu su renk değiştiriyor ve suyun aldığı renge göre, vücudunuzda hangi bölgenin daha hassas olduğunu gösteren, ayrıca ayaklarınızı dinlendiren bir işlem sonrasında güzel bir ayak masajı da gerçekten denemeye değer bir işlem ;)
Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederek; sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum. Kameramın şarjı olmadığı için malesef fotoğraflar cep telefonuyla çekilmiştir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum :