24 Haziran 2014 Salı

NUDE GÖZ KALEMİ NE İŞE YARAR? RİMMEL Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal

Bu kalemlerin ününü duymayanımız kaldı mı?  

Yapısı yumuşacık, sanki yağlı bir yapısı varmış da, kayıp gidecek gibi sürümü kolay, sudan etkilenmeyen, akma, bulaşma yapmayan göz kalemleri. Watsons mağazalarında 4 renk seçeneği ile (nude-brown-black-deep blue) 14,99TL'ye bulabilirsiniz. Bronze ve taupe renkleri de gelir mi diye bekliyoruz. Watsons yetkilileri konuyu biliyorlar zaten ;) 
Biraz pahalı diyenleriniz varsa yazının devamı sizler için.
Buraya kadar yazdıklarımı hem instagram hem de bloglarda sıkça okuduğunuza eminim tamam ama 


NUDE GÖZ KALEMİ NE İŞE YARAR?
<< 1- Göz içinize sürdüğünüz anda, gözünüze daha aydınlık bir görünüm verdiği için gözünü büyütür.
<< 2- Göz içine sürülen beyaz kalem; barbie bebek gibi yapay görünüm verdiği için nude renk kalem daha doğal bir görünüm verir. Beyaz göz kalemini sadece göz pınarlarında kullanmanız daha da aydınlık bir görünüm kazandıracak.
<< 3- Eyeliner çekmeye yeni başladıysanız, kopya kağıdı görevi görür. 
Göz hattınıza önce nude renk kalemle bir çizgi veya kuyruk yapmakta sıkıntı çekiyorsanız, sadece kuyruk kısmını önce nude kalemle işaretleyip, eşitliği ayarladıktan, olmayan yerleri  (bulaşma sorunu olmadığı için) kolayca düzelttikten sonra eyelinerınızı o çizginin üzerine kolayca çekebilirsiniz.
<< 4- Kaş çevrenizi nude bir kalemle çerçeveleyip, ufak fırça hareketleriyle kalemi dağıtmak; kaşlarınızı daha kusursuz ve aydınlık gösterir ayrıca kaşlarınızı doldurma-boyama işleminizi kolaylaştırır. 
<< 5- Yumuşak bir nude göz kalemini, dudak kalemi olarak da kullanabilirsiniz. Dudaklarınızı büyük ve dudak çerçevenizi kusursuz göstermek için harika bir çözüm.
<< 6- Nude kalemi, dudaklarınıza renksiz lip balm veya nemlendirici üzerine ruj bazı olarak kullanabilirsiniz. Böylece dudak renginizi nötr-çıplak hale getirip, süreceğiniz rujun tam rengini vermesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu işlem rujun kalıcılığını da arttıracaktır.
<< 7- Nude renkte waterproof bir göz kalemini, tüm göz kapağınızın üzerine far bazı olarak da uygulayabilirsiniz. Far tutuculuğu ve farlarınızın tam da ambalajında göründüğü rengi vermesini sağlar.
Sanırım ürün fiyatına "altı üstü bir göz kalemi, neden bu kadar pahalı" diyenlere de cevap olmuştur.                   MUTLU ALIŞVERİŞLER   (:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum :